top of page
Search
  • gaialovecosmos

Gaia <3 Cosmos-miniretriitti

9.11.2019 voit osallistua Pia Lindvallin ja Nina Pörnin vetämä Gaia ❤️Cosmos - miniretriitilla.

Gaia❤️Cosmos kumpuaa puhdasta ilosta ja rakkaudesta, sekä toivosta saada tehdä yhteistyötä Meditaation ja Paranemisen kautta, että halu jakaa eteenpäin se mitä voimme ammentaa Universumin pohjattomasta lähteestä.

Retriitin aikana avaamme itseämme oman kehon ja mielen yhteistyöhön. Teemme sen liikkuen, ääntäen ja rentoutuen. Kun aloitamme joogalla avaamme kehon energiakanavat, ja vielä hienovaraisemmin ja syvemmin kehossa jatkamme sen työn ääntelemällä. Värähtelemme itsemme auki. Ja kun keho on auki ja mieli on rauhallisempi on mahtavaa ottaa vastaan Pian Voicehealing ja sen jälkeen Ninan Rumpuhoito. Päivä huipentuu illan Gaia ❤️ Cosmos hoitavaan meditaatioon, missä Pian ja Ninan energiat ja äänet kertovat syviä, eheyttäviä tarinoita. Joka G ❤️ C-meditaatio on ainutlaatuinen.

10.00 Tutustuminen ja Tee/Kahvitarjoilu 11.00 Yoga / Nina 12.00 Äänirentoutus / Pia 13-14 Lounastauko 14.00 Voicehealing - viritys ja hoito / Pia 15.00 Rumpuhoito / Nina 16.00 Hiljaisuus, Hoidon laskeutuminen sekä asioiden käsitteleminen/hyväksyminen 16.30 Palautuminen ja Keskustelu 17.00 Tauko 18.00-19.30 Gaia ❤️ Cosmos-meditaatio (Sisältyy minireatriittiin ja on avoin muillekin.) Teetarjoilu

Et tarvitse joogasta, tai meditaatiosta, aikaisempia kokemuksia.

Päivä on pitkä, ota omat eväät mukaan. Jääkaappi löytyy keittiössä, ja on mahdollista lämmittää ruokaa. Feeniksin vastapäätä on pizzeria, ja aika lähellä on sekä Prisma, että C-M.

Gaia ❤️ Cosmos minireatriittin hinta on 122 € Early bird hinta, viimeinen päivä 13.10.19: 98 € Sitoutuvat ilmoitukset, maksu laskulla.

Ilmoittautumiset: Pia Lindvall, 0405233949/yv Nina Pörn, 050 3662738/yv

Gaia ❤️ Cosmoksen perustajat, Pia Lindvall ja Nina Pörn, ovat koulutettuja, ja he ovat ammatillisesti työskennelleet pitkään kokonaisvaltaisten hoitojen parissa, molemmilla on oman yrityksensä alalla. Gaia ❤️ Cosmos syntyi spontaanin yhteistyön kautta yhden messun aikana keväällä 2017. Heti sen jälkeen perustettiin Meditaatio ja Healing ryhmän FB:ssä, missä on mahdollista säännöllisesti osallistua etämeditaatioihin. Gaia❤️Cosmos meditaatioita pidetään myös lähitapahtumina ympäri Suomea. Live-tapahtumassa soivat ylilaulun äänet, rummut ja äänikulhot.


5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page